Nieuws

Laatste berichten

Wij blijven u van dienst zijn!

Coronavirus - Covid 19 Maatregelen

Autobedrijf van der Sluys blijft geopend!

In deze onzekere tijden begrijpen wij dat u twijfelt om ons te bezoeken. Uiteraard hebben wij diverse maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Wij nemen maatregelen ten aanzien van hygiëne en leven de adviezen van het RIVM en de overheid na. Dit betekend bijvoorbeeld dat we onze handen vaker wassen en dat personeel met griepverschijnselen thuis blijft. Tevens maken wij gebruik van extra handschoenen, stoelhoezen en reinigen wij oppervlakten die veel worden aangeraakt.

Naast maatregelen op het gebied van hygiëne en extra schoonmaakbeurten hebben wij onderstaande maatregelen genomen voor uw en onze veiligheid:

  • Wij schudden tijdelijk geen handen meer
  • Wij houden minimaal 1.5 meter afstand als wij met u in gesprek zijn
  • Wij wassen onze handen veelvuldig en beschikken over extra desinfecterende middelen en papieren doeken voor eenmalig gebruik
  • Medewerkers met klachten mogen niet werken
  • Wij voeren extra schoonmaakwerkzaamheden uit
  • Wij [...]

Genomineerd voor Autobedrijf van het Jaar

Klanten kiezen massaal voor Autobedrijf Van der Sluys

 

Klanten kiezen massaal voor hun Autobedrijf Van der Sluys in Ooij. Na telling van de vele duizenden stemmen van klanten uit het hele land is het Ooijse Autobedrijf Van der Sluys uit de bus gekomen als een van de tien kanshebbers op de titel van Autobedrijf van het Jaar 2017-2018. De verkiezing is een initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd.

Fanclub
Consumenten konden in april en mei hun stem uitbrengen op één van de 3.300 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven. De tien genomineerden vergaarden, rekening houdend met hun eigen bedrijfsomvang, de meeste stemmen en kunnen dan ook met recht zeggen dat zij een flinke fanclub hebben. Maurits en Lieke van der Sluys van Autobedrijf Van der Sluys zijn erg blij met de erkenning:

‘Wij zijn heel trots en dankbaar dat zoveel van onze klanten hebben gestemd op ons bedrijf. Een betere bevestiging voor het hele [...]

img-4

AIRCO SERVICE

Wordt uw airco minder koud, of heeft u nare luchtjes in uw auto. Het kan zijn dat u uw aircosysteem aan onderhoud toe is. Uw aircosysteem verliest jaarlijks zo’n 8% tot 10% koudemiddel. Laat uw airco regelmatig door ons controleren, dit kan gemakkelijk in combinatie met een onderhoudsbeurt of APK.

Bovag Autobedrijf van het jaar

Worden wij autobedrijf van het jaar?

 

De stembussen van de verkiezing autobedrijf van het jaar zijn gesloten, u kunt niet meer stemmen, als u gestemd heeft maakt u kans op een reischeque.

Bedankt voor het uitbrengen van uw stem, binnenkort worden de halve finalisten bekend gemaakt.

Wij zijn in de race voor de BOVAG verkiezing  Autobedrijf van het jaar en hebben daar jouw hulp bij nodig. Je kunt op ons stemmen door op de afbeelding te klikken. Daarmee zet je ons in het zonnetje en maak je zelf ook nog eens kans op een reischeque ter waarde van €500,-.

Het stemmen neemt slechts 1 minuutje in beslag, hartelijk dank.

https://www.autobedrijfvanhetjaar.nl/beoordeel/16537600/

 

Kentekenloket

Kenteken overschrijven bij Autobedrijf van der Sluys
Wat is een Kentekenloket?

Kentekenloket-12-1-940x440

Heb je een auto gekocht van een particulier? Dan moet ook het kenteken van de auto op jouw naam komen te staan. Dat kan nu ook bij Autobedrijf van der Sluys. Lekker in de buurt en alle autokennis is daar aanwezig. Wel zo handig!

Wij hebben allerlei diensten en aanbiedingen die de koper meer zekerheid bieden. Dat is natuurlijk ook prettig voor de verkoper, want zo verkoop je auto sneller en beter.

Overschrijven bij ons. Een prettig idee!

BOVAG Autobedrijf

Autobedrijf van der Sluys geeft u de zekerheid van BOVAG!

Een auto kopen of laten repareren bij een BOVAG-autobedrijf betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u de zekerheid van BOVAG Garantie. Wat houdt die garantie precies in en wat zijn de voorwaarden?logo_BOVAG_rgb (1)

GARANTIE OP REPARATIE EN ONDERHOUD

Moet uw auto gerepareerd worden of is hij toe aan een onderhoudsbeurt? Dat levert naast garantie nog meer voordelen op. 1.U heeft recht op 3 maanden BOVAG-reparatiegarantie. 2. U krijgt gratis vervangend vervoer aangeboden tijdens de reparatieperiode. U kunt bij ons ook gebruik maken van een leenfiets. 3. Onderhoud wordt standaard volgens de fabrieksspecificaties uitgevoerd door professionele monteurs. Algemene voorwaarden
    Terug naar boven