Berichten

Laatste Nieuws

Kentekenloket

Kenteken overschrijven bij Autobedrijf van der Sluys

Wat is een Kentekenloket?

Kentekenloket-12-1-940x440

Heb je een auto gekocht van een particulier? Dan moet ook het kenteken van de auto op jouw naam komen te staan. Dat kan nu ook bij Autobedrijf van der Sluys. Lekker in de buurt en alle autokennis is daar aanwezig. Wel zo handig!

Wij hebben allerlei diensten en aanbiedingen die de koper meer zekerheid bieden. Dat is natuurlijk ook prettig voor de verkoper, want zo verkoop je auto sneller en beter.

Overschrijven bij ons. Een prettig idee!

Koper

Nieuwe auto op het oog, maar wil je meer zekerheid? Het Kentekenloket doet voor jou een gratis kilometercheck! Dan ben je er zeker van dat de kilometerstand klopt en kom je niet voor onaangename verassingen en kosten te staan. Zo bieden we nog veel meer diensten.

Verkoper

Elke maand bezoeken ruim 1 miljoen potentiële autokopers Marktplaats.nl. Hoe zorg je ervoor dat ze jouw auto kiezen? Bied ze meer zekerheid met het Kentekenloket! Met een kilometercheck, APK of aankoopkeuring neem je onzekerheden weg. Resultaat: een onderscheidende advertentie en jouw auto sneller verkocht. En je schrijft er meteen het kenteken over.

Voordelen

Kilometercheck

De kilometercheck is gratis! Zo weet je zeker dat de kilometerstand klopt, dus geen verrassingen of zelfs extra kosten.

Neutraal

Het Kentekenloket is compleet onafhankelijk en werkt volgens de normen van de RDW. Een prima plek dus om samen af te spreken en meteen het kenteken over te schrijven.

Diensten

Een Kentekenloket biedt allerlei aanvullende diensten, zoals een gratis kilometercheck, een voordelige aankoopkeuring of zomer-check.

Deskundig

Wist je dat een kentekenloket altijd onderdeel is van een autobedrijf dat door de RDW is erkend? Het zijn specialisten dus kunnen ze je altijd verder helpen met je auto. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan en sta jij als klant centraal.

Makkelijk parkeren

Bij het Kentekenloket is altijd ruimte. Je parkeert er gewoon voor de deur. Gratis!

Aanbiedingen

Kenteken overgeschreven? Dan krijg je altijd een mooie aanbieding van het autobedrijf achter het Kentekenloket.

Snel

De RDW stuurt je de volgende werkdag het kentekenbewijs op creditcardformaat (ook wel kentekencard genoemd) en het tweede deel van de tenaamstellingscode (5 cijfers).

Terug naar boven