Over ons

" Bent u op zoek naar een servicegericht en eerlijk autobedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres."

ONZE MISSIE IS SIMPEL

Bij ons staan onze klanten voorop. In een wereld die steeds meer gedigitaliseerd wordt, vinden wij het belangrijk om persoonlijk en servicegericht te werken. Bij ons bent u geen nummer, maar een persoon met een naam. Wij vinden het bieden van hoge kwaliteit erg belangrijk en daarom zijn wij aangesloten bij BOVAG, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en garantie.

Een kapotte auto is altijd vervelend. Daarom streven wij ernaar uw auto zo snel mogelijk te repareren, zodat u snel weer veilig de weg op kunt. Of het nu om een nieuwe auto of een oldtimer gaat, wij zoeken altijd naar de juiste oplossing.

Wij beschikken over alle technische middelen, kennis en motivatie om uw auto in goede conditie te houden. Ons werkplaatsteam doet er alles aan om u veilig en vertrouwd mobiel te houden.

Kortom, wij zijn het universele autobedrijf dat u de beste service biedt.

ONZE SPECIALISATIES

Tenaamstellen voertuigen
Reparatie
Onderhoud
Schade
Storingsdiagnose
Trekhaken
Uitlaten
Banden
Accu’s

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

 • Onderhoud op maat volgens schema autofabrikant
 • Bij Bovag aangesloten
 • Gratis vervangend vervoer
 • Gratis haal- en brengservice
 • Behoud fabrieksgarantie
 • Alle automerken, zowel jong als oud
 • De beste zorg voor u en uw auto

KLANTREACTIES

 • Na een lange tijd en een aantal onnodige reparaties mijn auto hier gebracht. Zij hadden binnen een week het probleem gevonden en opgelost. Goede service en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding! Ik ga in ieder geval niet meer naar een ander. Echt een aanrader!Femke Sanders
 • Nog bedankt voor de super hulp afgelopen zondag met mijn lekke band! zijn goed thuisgekomen met de “nieuwe” band.Lenneke van Haren
 • Top service Als iets niet kapot is vervangen ze t niet… In tegenstelling tot de dealer! Heb er 3 auto’s in onderhoud naar grote tevredenheid…Prima prijs voor een uitstekende kwaliteit.Rob Joosten
 • Ik zou ook 100 sterren geven indien dat had gekund. Waar vind je nog een garage waarbij de monteur net zolang blijft zoeken totdat hij het heeft gevonden ?! Niet zomaar iets vervangen, maar meten is weten. Maurits weet wat hij doet en is van alle markten thuis. Een heerlijke kleine garage waar SERVICE nog met hoofdletters geschreven staat!!Bob de Leur

LAATSTE AUTO NIEUWS

MAAK KENNIS MET ONS GEDREVEN TEAM

Lieke

Lieke

Eigenaar/oprichter

In- en verkoop van auto’s

Na het behalen van zijn diploma eerste autotechnicus en apk-keurmeester en jaren ervaring opgedaan te hebben bij diverse autobedrijven is Maurits zijn eigen bedrijf gestart. Inmiddels is hij ook leermeester en leert hij de nieuwe generatie de kneepjes van het vak.

Marco

Marco

Autotechnicus/APK keurmeester

Automonteur en APK keurmeester Marco heeft vele jaren ervaring, heeft kennis van alle merken, maar zijn specialiteit is Opel.

Debby

Werkplaats receptie / administratief medewerker

Debby is administratief medewerkster op de werkplaatsreceptie en is na haar studie bedrijfsadministratie bij Autobedrijf van der Sluys komen werken.

Terug naar boven