Nieuws

Laatste berichten

Genomineerd voor Autobedrijf van het Jaar

Klanten kiezen massaal voor Autobedrijf Van der Sluys

 

Klanten kiezen massaal voor hun Autobedrijf Van der Sluys in Ooij. Na telling van de vele duizenden stemmen van klanten uit het hele land is het Ooijse Autobedrijf Van der Sluys uit de bus gekomen als een van de tien kanshebbers op de titel van Autobedrijf van het Jaar 2017-2018. De verkiezing is een initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd.

Fanclub
Consumenten konden in april en mei hun stem uitbrengen op één van de 3.300 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven. De tien genomineerden vergaarden, rekening houdend met hun eigen bedrijfsomvang, de meeste stemmen en kunnen dan ook met recht zeggen dat zij een flinke fanclub hebben. Maurits en Lieke van der Sluys van Autobedrijf Van der Sluys zijn erg blij met de erkenning:

‘Wij zijn heel trots en dankbaar dat zoveel van onze klanten hebben gestemd op ons bedrijf. Een betere bevestiging voor het hele [...]

img-4

AIRCO SERVICE

Wordt uw airco minder koud, of heeft u nare luchtjes in uw auto. Het kan zijn dat u uw aircosysteem aan onderhoud toe is. Uw aircosysteem verliest jaarlijks zo’n 8% tot 10% koudemiddel. Laat uw airco regelmatig door ons controleren, dit kan gemakkelijk in combinatie met een onderhoudsbeurt of APK.

Bovag Autobedrijf van het jaar

Worden wij autobedrijf van het jaar?

 

De stembussen van de verkiezing autobedrijf van het jaar zijn gesloten, u kunt niet meer stemmen, als u gestemd heeft maakt u kans op een reischeque.

Bedankt voor het uitbrengen van uw stem, binnenkort worden de halve finalisten bekend gemaakt.

Wij zijn in de race voor de BOVAG verkiezing  Autobedrijf van het jaar en hebben daar jouw hulp bij nodig. Je kunt op ons stemmen door op de afbeelding te klikken. Daarmee zet je ons in het zonnetje en maak je zelf ook nog eens kans op een reischeque ter waarde van €500,-.

Het stemmen neemt slechts 1 minuutje in beslag, hartelijk dank.

https://www.autobedrijfvanhetjaar.nl/beoordeel/16537600/

 

Kentekenloket

Kenteken overschrijven bij Autobedrijf van der Sluys
Wat is een Kentekenloket?

Kentekenloket-12-1-940x440

Heb je een auto gekocht van een particulier? Dan moet ook het kenteken van de auto op jouw naam komen te staan. Dat kan nu ook bij Autobedrijf van der Sluys. Lekker in de buurt en alle autokennis is daar aanwezig. Wel zo handig!

Wij hebben allerlei diensten en aanbiedingen die de koper meer zekerheid bieden. Dat is natuurlijk ook prettig voor de verkoper, want zo verkoop je auto sneller en beter.

Overschrijven bij ons. Een prettig idee!

BOVAG Autobedrijf

Autobedrijf van der Sluys geeft u de zekerheid van BOVAG!

Een auto kopen of laten repareren bij een BOVAG-autobedrijf betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u de zekerheid van BOVAG Garantie. Wat houdt die garantie precies in en wat zijn de voorwaarden?logo_BOVAG_rgb (1)

GARANTIE OP REPARATIE EN ONDERHOUD

Moet uw auto gerepareerd worden of is hij toe aan een onderhoudsbeurt? Dat levert naast garantie nog meer voordelen op. 1.U heeft recht op 3 maanden BOVAG-reparatiegarantie. 2. U krijgt gratis vervangend vervoer aangeboden tijdens de reparatieperiode. U kunt bij ons ook gebruik maken van een leenfiets. 3. Onderhoud wordt standaard volgens de fabrieksspecificaties uitgevoerd door professionele monteurs. Algemene voorwaarden
    Terug naar boven