Nieuws

Universeel Autobedrijf

Wij zijn op zoek naar een en ambitieuze automonteur die gepassioneerd is door auto’s en technologie. Je bent een echte teamspeler en hebt een scherp oog voor detail. Daarnaast heb je de ambitie om je te ontwikkelen tot een EV-specialist.

Functieomschrijving

Als automonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Je voert zelfstandig diagnosestellingen uit en lost technische problemen op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van APK-keuringen en het stellen van diagnoses.

Doorgroeimogelijkheden

Als ambitieuze automonteur krijg je bij ons de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen tot een EV-specialist. Je wordt opgeleid om elektrische en hybride auto’s te onderhouden en te repareren.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding als automonteur niveau 3 of hoger;
  • Enkele jaren ervaring als automonteur;
  • Kennis van en ervaring met moderne diagnose-apparatuur;
  • Interesse in en ambitie om je te ontwikkelen tot EV-specialist;
  • In het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden

[...]

Genomineerd voor Autobedrijf van het Jaar

Klanten kiezen massaal voor Autobedrijf Van der Sluys

 

Klanten kiezen massaal voor hun Autobedrijf Van der Sluys in Ooij. Na telling van de vele duizenden stemmen van klanten uit het hele land is het Ooijse Autobedrijf Van der Sluys uit de bus gekomen als een van de tien kanshebbers op de titel van Autobedrijf van het Jaar 2017-2018. De verkiezing is een initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd.

Fanclub
Consumenten konden in april en mei hun stem uitbrengen op één van de 3.300 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven. De tien genomineerden vergaarden, rekening houdend met hun eigen bedrijfsomvang, de meeste stemmen en kunnen dan ook met recht zeggen dat zij een flinke fanclub hebben. Maurits en Lieke van der Sluys van Autobedrijf Van der Sluys zijn erg blij met de erkenning:

‘Wij zijn heel trots en dankbaar dat zoveel van onze klanten hebben gestemd op ons bedrijf. Een betere bevestiging voor het hele [...]

img-4

AIRCO SERVICE

Wordt uw airco minder koud, of heeft u nare luchtjes in uw auto. Het kan zijn dat u uw aircosysteem aan onderhoud toe is. Uw aircosysteem verliest jaarlijks zo’n 8% tot 10% koudemiddel. Laat uw airco regelmatig door ons controleren, dit kan gemakkelijk in combinatie met een onderhoudsbeurt of APK.

Bovag Autobedrijf van het jaar

Worden wij autobedrijf van het jaar?

 

De stembussen van de verkiezing autobedrijf van het jaar zijn gesloten, u kunt niet meer stemmen, als u gestemd heeft maakt u kans op een reischeque.

Bedankt voor het uitbrengen van uw stem, binnenkort worden de halve finalisten bekend gemaakt.

Wij zijn in de race voor de BOVAG verkiezing  Autobedrijf van het jaar en hebben daar jouw hulp bij nodig. Je kunt op ons stemmen door op de afbeelding te klikken. Daarmee zet je ons in het zonnetje en maak je zelf ook nog eens kans op een reischeque ter waarde van €500,-.

Het stemmen neemt slechts 1 minuutje in beslag, hartelijk dank.

https://www.autobedrijfvanhetjaar.nl/beoordeel/16537600/

 

Kentekenloket

Kenteken overschrijven bij Autobedrijf van der Sluys
Kenteken overschrijven: regel het direct, veilig en snel

alt

Heb jij een auto, scooter of motor gekocht? Of heb je hem verkocht? Dan is het verplicht om deze direct op de naam van de nieuwe eigenaar te zetten. Bij een Kentekenloket regel je dat binnen een paar minuten samen met de (ver)koper. Dit is een veilige plek bij jou in de buurt waar de overdracht goed én snel geregeld wordt. Laat meteen even je auto checken, zodat je daarna onbezorgd de weg op kan. Een kenteken overschrijven doen we altijd in vijf simpele stappen. Hoe dat gaat, lees je hieronder. 

 

BOVAG Autobedrijf

Autobedrijf van der Sluys geeft u de zekerheid van BOVAG!

Een auto kopen of laten repareren bij een BOVAG-autobedrijf betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u de zekerheid van BOVAG Garantie. Wat houdt die garantie precies in en wat zijn de voorwaarden?logo_BOVAG_rgb (1)

GARANTIE OP REPARATIE EN ONDERHOUD

Moet uw auto gerepareerd worden of is hij toe aan een onderhoudsbeurt? Dat levert naast garantie nog meer voordelen op. 1.U heeft recht op 3 maanden BOVAG-reparatiegarantie. 2. U krijgt gratis vervangend vervoer aangeboden tijdens de reparatieperiode. U kunt bij ons ook gebruik maken van een leenfiets. 3. Onderhoud wordt standaard volgens de fabrieksspecificaties uitgevoerd door professionele monteurs. Algemene voorwaarden
    Terug naar boven