Berichten

Laatste Nieuws

Genomineerd voor Autobedrijf van het Jaar

Klanten kiezen massaal voor Autobedrijf Van der Sluys

 

Maurits en Lieke van der Sluys 

Klanten kiezen massaal voor hun Autobedrijf Van der Sluys in Ooij. Na telling van de vele duizenden stemmen van klanten uit het hele land is het Ooijse Autobedrijf Van der Sluys uit de bus gekomen als een van de tien kanshebbers op de titel van Autobedrijf van het Jaar 2017-2018. De verkiezing is een initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd.

Fanclub
Consumenten konden in april en mei hun stem uitbrengen op één van de 3.300 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven. De tien genomineerden vergaarden, rekening houdend met hun eigen bedrijfsomvang, de meeste stemmen en kunnen dan ook met recht zeggen dat zij een flinke fanclub hebben. Maurits en Lieke van der Sluys van Autobedrijf Van der Sluys zijn erg blij met de erkenning:

Team Autobedrijf van der Sluys (v.l.n.r. René, Lieke, Maurits, Bart)

‘Wij zijn heel trots en dankbaar dat zoveel van onze klanten hebben gestemd op ons bedrijf. Een betere bevestiging voor het hele team is er niet. Binnenkort hopen we natuurlijk ook te horen dat ons bedrijf in de finale staat. Nu genieten we in elk geval met volle teugen van deze nominatie!’
De tien genomineerde bedrijven worden aan de tand gevoeld door een onafhankelijke keuringsinstantie en ze krijgen bezoek van mysteryshoppers. Daarna bepaalt een vakjury welke drie autobedrijven een plek in de finale verdienen, die plaatsvindt op 3 oktober tijdens het BOVAG Jaarcongres.

 

Laat reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*


U kunt deze HTML tags en ​​attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven